ZMAA-Rx – tungvikts ZMA med huperzine A!

4.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

249,00 kr

tungvikts ZMA med huperzine A!

Slut i lager

Jämför
Artikelnr: ZMAA-Rx – tungvikts ZMA med huperzine A! Kategorier: ,

Beskrivning

ZMAA-Rx – tungvikts ZMA med huperzine A!

 

  • Full dos magnesium och zink
  • 200 mg L-teanin
  • 200 mcg Huperzine A

ZMAA-Rx är en högdoserad ZMA-produkt designad för att förbättra sömnkvalitet och återhämtning.

Magnesium

ZMAA-Rx ger över 400mg aktiv mängd magnesium per tre kapslar. Få ZMA produkter på marknaden kan säga att de ger en full dos magnesium men ZMAA-Rx är formulerad för att ge korrekt dosering. Källorna till magnesiumet är en blandning som även har till syfte att ge ett gott upptag.

Magnesium när den näst vanligaste elektrolyten i kroppen och är även ett mineral vi i västvärlden ofta har brist på p.g.a. av vår kosthållning. För att avhjälpa lättare brister på magnesium så rekommenderas doser på 200-400mg.

Magnesium främjar avslappning i korrekta doser och lämpar sig därför väl att ta på kvällen innan läggdags.

L-Teanin

Teanin är en av de mindre vanliga aminosyrorna och hittas sparsamt i mat. Den kanske mest kända källan till teanin är just te. Denna aminosyra har förmågan att öka avslappning men utan att den orsakar dåsighet. Den gör det redan i doser från 100mg. En full dos ZMAA-Rx ger 200mg som arbetar i synergi med magnesium för en förbättrad sömnkvalitet.

Zink

Zink är ett viktigt mineral i många enzymer, hormoner och immunologiska faktorer. I tillräckligt höga doseringar så agerar även zink som en antioxidant och aromatashämmare. Mineralen kan även positivt korrigera testosteronnivåer i händelse av att man har låga nivåer av zink i kroppen.

Huperzine A

Huperzine A har en mycket lång traditionell användning i stora delar av världen och har som ämne ett flertal intressanta effekter. Genom att fördröja nedbrytningen av acetylkolin i hjärnan så kan huperzine A hjälpa till med minne, inlärning och koncentration.  

I ZMAA-Rx så är ämnet tillsatt med en annan tanke. Huperzine A rapporteras förlänga tiden för REM-sömn. Ett viktigt stadie under sömn då man drömmer. Detta i kombination med magnesium och L-teanin ger bra förutsättningar för att man ska kunna få en riktigt god natts sömn och känna sig utvilad när man vaknar.

Doseringsanvisning: Tag 1-3 kapslar innan sänggående.

Antal doseringar per förpackning: 40 vid maximal dosering (3 kapslar)

 

Ingredienser 1 kapsel (mg) 2 kapslar (mg) 3 kapslar (mg)
Magnesium (bisglycinat, citrat, karbonat, oxid) 500 1 000 1 500
därav elementärt magnesium 137 274 411
  (RDI 34%) (RDI 69%) (RDI 103%)
L-Teanin 67 133 200
Zinkcitrat 24 49 72
därav elementärt zink 8 16 24
  (RDI 80%) (RDI 160%) (RDI 240%)
Vitamin B6 2

(RDI 125%)

4

(RDI 250%)

6

(RDI 375%)

Huperzine A 66,7 mcg 133,4 mcg 200 mcg

Ingredienser: Magnesiumbisglycinat, trimagnesiumcitrat, magnesiumkarbonat, magnesiumoxid, l-teanin, kapsel (bovint gelatin), zinkcitrat, huperzine A (Huperzia Serrata, 1% extrakt), pyridoxinhydroklorid.

Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.

Brand

Customers' review

Rated 4.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 1 100 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for ZMAA-Rx – tungvikts ZMA med huperzine A!

  1. iristobinc@viagra1.icu
    4 out of 5

    right paper [url=https://bvsinfotech.com/#]prednisone deltasone 10 mg tablet[/url] specifically distance along lip prednisone buy online rather insect prednisone deltasone 10 mg tablet obviously statement https://bvsinfotech.com/

Add a review